Среща-разговор с Галя Шърбева и представяне на нейната книга ''Да хванеш гората''

15 May 2024
Новини >>

Среща-разговор с Галя Шърбева и представяне на нейната книга ''Да хванеш гората''

 

 

Габровци ще се срещнат с топ журналиската Галя Щърбева и с нейната книга „Да хванеш гората“ като част от националната кампания „Зелено четене“.

 

Галя Щърбева е журналист, водещ и продуцент. Тя е човек с дарба и каузи, за коготото журналистиката е призвание, а писането е терапия…Автор е на предаването "Да хванеш гората". Работи в NOVA телевизия като журналист, водещ на централните новини и продуцент на "Темата на Нова”. Автор е на редица документални филми, печелили множество награди. Продуцент е на "Град на мечти”, който е първият документален филм, излъчен в мултиплекс кината у нас.

 

В книгата „Да хванеш гората“ на журналистката и продуцент Галя Щърбева са събрани 30 истории, свързани с конкретни места, които читателите и зрителите на предаването могат да посетят. Тя самата я определя като „Книга-пътеводител за едни забележителни хора! Те имат смелостта да излязат извън общото разбиране за успех и да проправят собствена пътека на отдавна забравени места...“

 

Премиерата на книгата „Да хванеш гората“ и срещата с Галя Щърбева в Габрово ще се състои в Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“на 22 май /сряда/ от 17.30 часа в читалня „Д-р П. Цончев“.

 

Заповядайте!

Назад
menue  Начална страница 

  РБ Габрово, 2013  Към пълната версия